Privacy en Cookies

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van cookies.

Ik ga akkoord!
Gratis

Daghoroscoop Steenbok

22 december ~ 19 januari

Probeer erachter te komen of jouw bedoelingen wel door je omgeving worden geaccepteerd, ga dan pas tot actie over. Ga iets doen, met de mensen die belangrijk voor je zijn. Er zijn mensen op uit je positieve instelling te ondermijnen..

Gezondheid

Je perfectionisme zal op de lange duur slecht zijn voor je gezondheid. Je leven komt in een stroomversnelling terecht. Grijp niet gelijk naar genotmiddelen, als het je even te veel wordt..

Liefde

Begin deze dag met het voornemen vrolijk, vredelievend en ontspannen te zijn. Uit een kleine woordenwisseling kom je als duidelijke winnaar tevoorschijn. Je vecht ervoor, om in beweging te komen, maar je voelt je daarin belemmert..

Werk

Probeer je hoofd er bij te houden want er moet nogal wat geregeld worden. Als je niet bang bent om de verantwoordelijkheid voor je beslissing op je te nemen, maak je kans op het grote geld. Overweeg nu eens in alle rust, of je je banksaldo nog verder wilt overschrijden..

Natuurlijk zeggen de sterren niet hetzelfde over elke Steenbok. Een persoonlijke horoscoop speciaal en specifiek op maat voor jou? Dit kan aan de hand van je geboortedatum! Klik hier voor jouw persoonlijke horoscoop.

Nederlands Engels
Feedback?