Privacy en Cookies

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van cookies.

Ik ga akkoord!
Gratis

Daghoroscoop Ram

21 maart ~ 19 april

Je moet nu bedenken, wat er gedaan moet worden en daar meteen aan beginnen. Hou altijd voor ogen: de beste manier om het kwaad te bestrijden is een stap in de richting van het goede. Behoud je innerlijke rust en geestelijke helderheid en hou steeds je doel voor ogen, dan blijven dingen duidelijk..

Gezondheid

Probeer wat meer aan je gezondheid te denken, anders zul je er later spijt van krijgen. Geef eens een feestje. Je moet opletten, dat je geen ongevallen veroorzaakt, of erbij betrokken raakt..

Liefde

Probeer vandaag de zin van het leven en het nut van de gebeurtenissen om je heen met je verstand te doorgronden. Men is tegenover jou meestal positief ingesteld. Er kunnen mooie dingen gebeuren als je iemand eens iets meer aandacht geeft..

Werk

De bron voor langdurig succes zit hem in de kleine dingen. Jouw optimisme wekt positieve energie op, die een gunstige afloop bespoedigt en die je dus zeker moet behouden. Laat je niet in de war brengen, en bedenk je in hoeverre je afhankelijk bent van je omgeving..

Natuurlijk zeggen de sterren niet hetzelfde over elke Ram. Een persoonlijke horoscoop speciaal en specifiek op maat voor jou? Dit kan aan de hand van je geboortedatum! Klik hier voor jouw persoonlijke horoscoop.

Nederlands Engels
Feedback?